Kopen en advies geeft u informatie over boormachines boormachine.kopen-en-advies.nl is de onafhankelijke advies-site voor het kopen van een boormachine (o.a. Metabo, Bosch, Black & decker, AEG, Ferm, Skil, etc)
Disclaimer
Met een goede boormachine is het stukken eenvoudiger om perfect te boren en de verschillende muursoorten te doordringen.
Redactie   (Accu)Boormachines   Tips, advies en winkels   Tests en reviews  

Disclaimer

Boormachine.kopen-en-advies.nl is een onafhankelijke site en bied een overzicht van boormachines voor de Nederlandse en de Belgische markt. De bedoeling van de website is om consumenten hulp te bieden bij het kopen van een boormachine. IdeeŽn, opmerkingen en klachten over de site kunt u versturen naar redactie@kopen-en-advies.nl


De redactie van Boormachine.kopen-en-advies.nl besteedt veel aandacht aan de informatie op de site. We doen onze uiterste best om alle gegevens op deze site actueel te houden en correct weer te geven. Mocht er foutieve informatie op de site staan dan kan de maker(s) van deze site op geen enkele manier daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Het gebruik van Boormachine.kopen-en-advies is voor eigen risico van de bezoeker. Elke beslissing tot aankoop van producten en/of diensten als resultaat van informatie verkregen via Boormachine.kopen-en-advies.nl is uw eigen, volledige verantwoordelijkheid.

Informatie van derden

De informatie die wij op onze site plaatsen is mede afkomstig van winkels en fabrikanten. Boormachine.kopen-en-advies kan geen garanties geven op de volledigheid, geldigheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Ondanks de zorg die boormachine.kopen-en-advies hieraan besteedt, kunnen de prijzen, productspecificaties en overige informatie foutief of onzorgvuldig zijn weergegeven. De redactie van boormachine.kopen-en-advies kan op geen enkele wijze aansprakelijk voor, noch kan verantwoordelijk worden gehouden voor welke geleden schade dan ook welke voortvloeit uit de door haar verstrekte informatie. boormachine.kopen-en-advies is niet verantwoordelijk voor de informatie (reviews, advies, vragen en antwoorden) die door bezoekers op boormachine.kopen-en-advies worden geplaatst.

Links naar andere websites

Deze website kan links naar websites of naar webpagina's van derden en andere partijen bevatten of daar op een andere manier naar verwijzen. De redactie heeft geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites of webpagina's en is in geen geval aansprakelijk voor de inhoud of kenmerken ervan. Het plaatsen van links door boormachine.kopen-en-advies houdt op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring in van de inhoud van deze websites of webpagina's.

Uw privacy

Zodra u een site op het Internet bezoekt worden verschillende gegevens vaak standaard opgeslagen. Bijvoorbeeld de browser, het IP-adres en de scherm-resolutie. Ook op boormachine.kopen-en-advies worden statistieken bijgehouden. boormachine.kopen-en-advies verkoopt, ruilt of verhuurt geen persoonlijke gegevens aan derden. De maker(s) van de site gebruikt de gegevens alleen om uw verblijf op de site te optimaliseren.


Het is boormachine.kopen-en-advies voorbehouden de inhoud van deze disclaimer en privacy verklaring op ieder gewenst moment aan te passen.


Zoeken naar boormachine informatie
Veel klopboormachines hebben een regelbaar toerental, een boormachine mag niet ontbreken in de uitrusting van een doe-het-zelver.

Een accuboormachine is een schroevendraaier die elektrisch wordt aangedreven met een accu.


    

© 2006-2007 kopen-en-advies | adverteren | disclaimer | contact